26.01.2022 | Les notícies de la nit

60 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que a Almussafes, la plantilla de Ford està molt pendent del que es negocia, hui i demà, a Colònia, a Alemanya. I és que el futur de milers de llocs de treball depenen, en bona part, que la multinacional accepte les propostes laborals dels màxims representants del comité d'empresa, membres de la UGT, el sindicat majoritari en la planta.

A més, hui la Generalitat ha presentat l'informe del comité de persones expertes sobre la proposta de finançament del govern espanyol. El document, elaborat per especialistes sense etiqueta política, és molt crític amb la proposta inicial. S'assegura que ens deixa pràcticament com estàvem. És a dir, infrafinançats.

A Santa Pola la Guàrdia Civil ha detingut una funcionària de l'Ajuntament d'aquesta població del Baix Vinalopó, per haver-se apropiat indegudament d'uns 40.000 euros.

Pel que fa a la pandèmia, hui ens dona un respir, després de dos dies de màxims. Aquesta situació ha fet que l'Ajuntament de Castelló de la Plana anuncie que no oferirà casals gastronòmics ni organitzarà concerts durant les festes de la Magdalena per a vetlar per les màximes garanties de seguretat. Tot això i més, en el podcast.

stats