25.10.2021 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat del desabastiment mundial de matèries primeres i les seues conseqüències directes, que ja afecta les empreses valencianes, i, consegüentment, el consumidor final. Les veus expertes pronostiquen que provocarà un col·lapse comercial. Una qüestió que coincideix amb la primera celebració del Dia del Comerç Local, que té com a objectiu donar visibilitat al comerç de proximitat i d'artesania als municipis del nostre territori, per a potenciar un model de desenvolupament més sostenible.

I aquesta vesprada s'ha reunit la taula de seguiment de l'acord entre els socis del govern de coalició d'Espanya, PSOE i Unides Podem, centrada en qui lidera la negociació de la reforma laboral, després de la denúncia de Yolanda Díaz davant el protagonisme de Nadia Calviño.

Així mateix, aquesta vesprada s'ha conegut que el jutjat contenciós administratiu número 1 de Castelló de la Plana ha decidit alçar la mesura cautelar que retirava els llibres de temàtica LGTBI d'onze instituts de la ciutat. El tribunal sosté que no s'ha aportat cap prova que el contingut de les 32 guies atempte contra els drets humans. Això i molt més, en el podcast. 

stats