25.07.2022 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem estat pendents d'un incendi forestal a Calles, als Serrans, que ha començat aquesta vesprada en una planta de compostatge. Un foc que té potencial pel vent que bufa. De fet, ràpidament s'ha escampat a la zona boscosa. I s'ha decidit desallotjar l'aldea d'Alcotas per possible afecció a la població després d'empitjorar la situació.

Hem parlat de la calor, perquè estem davant de l'estiu més càlid dels últims anys. Les comarques més afectades hui són les del Vinalopó i el Baix Segura. A Oriola s'han registrat 46 graus.

I una bona notícia: finalment, el veïnat de Coratxà, un nucli poblacional de la Pobla de Benifassà, al Baix Maestrat, ja té cobertura de telefonia mòbil, després de dos mesos i mig sense per problemes en el repetidor.

En política: la crisi del Partit Socialista d'Alacant s'aguditza. El secretari general de la formació local i, des de divendres passat, designat també portaveu del grup municipal, Miguel Millana, ha acusat l'alcalde, Luis Barcala, d'estar en connivència amb Francesc Sanguino, que ha aparegut de sorpresa en la junta de portaveus i manté la posició que no dimitirà com a portaveu, perquè ha demanat empara a la Comissió de Garanties del partit a Madrid i està a l'espera de la resolució.

Tot això i més, en el pòdcast.

Programes

Més

Entrevistes

Més
stats