24.02.2022 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat de la invasió del Kremlin a Ucraïna. L'atac llampec que Putin ha llançat contra Ucraïna per terra, mar i aire avança ràpidament sobre tota classe d'objectius estratègics. L'exèrcit rus ja controla la central nuclear de Txernòbil. El món ha condemnat la invasió i tant el G-7 com la Unió Europea han anunciat sancions devastadores per a l'economia russa. L'única gran potència que s'ha alineat amb el Kremlin és la Xina, amb la qual Putin confia per a compensar les pèrdues econòmiques derivades de les sancions.

A més, finalment, Pablo Casado continuarà com a president del PP fins al congrés extraordinari del partit, que se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 d'abril. L'eurodiputat i exconseller valencià Esteban González Pons serà la persona encarregada de pilotar el congrés.

D'altra banda, les mostres de suport al professor agredit a Bétera s'han reproduït en diferents instituts i el suport també ha arribat de les organitzacions sindicals. Aquest fet ha posat damunt de la taula l'increment dels discursos d'odi en la societat i, particularment, en l'àmbit educatiu. Tot això i més, en el podcast.

stats