24.01.2022 | Les notícies de la nit

60 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat de la situació a Ford Almussafes perquè, en una setmana decisiva per al futur de la factoria, hui, de sobte, poques hores abans d'una nova reunió per a parlar sobre els ajustos de plantilla que demana la direcció, l'ha cancel·lada. Ho ha fet sense explicar el perquè i sense posar una nova data.

A més, hui, per primera vegada, l'Església ha reconegut que vora un miler de béns immobles que es va immatricular no li corresponen i es mostra disposada a tornar-los. Són béns que corresponen a un tercer o dels quals no ha pogut constatar la titularitat.

Pel que fa a les dades de coronavirus, el cap de setmana ha deixat 57.607 casos, la xifra més alta des de l'inici de la pandèmia. A més, la incidència acumulada ha superat els 4.000 casos per cada 100.000 habitants. Així mateix, la covid torna a colpejar la línia de flotació de la normalitat escolar. La xifra d'aules confinades que hi ha en infantil, primària, secundària, batxillerat i FP s'ha multiplicat per 5,6 en sols una setmana i ha passat de 161 a 903. Tot això i més, en el podcast.

stats