22.03.2022 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que hui la pluja ha donat certa treva, tot i que ha continuat plovent amb ganes en punts com Barx, Bicorb i Callosa d'en Sarrià... Les pluges d'aquestes setmanes han convertit aquest mes de març en el més humit des de 1950 a la Comunitat Valenciana, amb una mitjana de precipitació de 185,7 litres per metre quadrat fins a les 8 del matí. Rius, rambles, barrancs i platges són les mostres més visibles dels efectes de la pluja... perquè és per on corre l'aigua i fa que cresquen els cabals i arriben fins a les platges canyes i altres elements que es troben en els llits dels rius i també perquè l'arena desapareix d'algunes platges pel fort onatge.

D'altra banda, la vaga del transport continua més viva que mai, ja que s'han afegit més organitzacions a les protestes. El govern espanyol insisteix a esperar a la reunió del Consell Europeu per a detallar un pla d'actuació contra l'impacte dels elevats preus dels carburants en el transport.

A més, el gir del govern espanyol sobre el Sàhara Occidental podria dur a discrepàncies en el Botànic. Tot això i més, en el podcast.

stats