22.01.2024 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem anat en directe a les portes de la seua socialista de València, on s'ha reunit l’executiva del partit per a posar data a la votació a la secretaria general. Serà el 25 de febrer, i de manera presencial. També han posat data al congrés extraordinari, que tindrà lloc el cap de setmana del 22 al 24 de març a Benicàssim (Plana Alta). 

També abordem, amb famílies i professorat, l'anunci del govern espanyol de reforçar les assignatures de matemàtiques i llengua, després dels resultats negatius de l'Informe Pisa. I hem analitzat, amb veus expertes, els índex d'abandó escolar a la Comunitat Valenciana. 

I hem valorat les xifres que hem conegut aquest dilluns sobre l'aplicació mòbil Bizum: trenta operacions cada segon i 2,5 milions cada dia a Espanya. S'ha convertit en la forma de pagament entre particulars més habitual i creix a passes de gegant. Tant és així que algunes entitats com Caixa Popular parlen d'un creixement exponencial entre els seus 218 mil clients al llarg de 2023. 

D'una altra banda, hem volgut saber, arran del cas dels germans assassinats a Morata de Tajuña, a Madrid, més coses sobre com funcionen les anomenades estafes amoroses. Més notícies en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'. 

stats