17.04.2024 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem repassat els titulars de la jornada (maratoniana) d'aquest dimecres a les Corts, en el dia que ha començat a desplegar-se el programa polític del Consell amb el paquet legislatiu que impulsen el PP i Vox. El ple de les Corts ha debatut la nova llei de concòrdia, la de llibertat educativa, la de transparència, la que afecta la radiotelevisió pública, À Punt, i la de l'agència antifrau. S'espera que totes estiguen aprovades abans de l'estiu.  

També ens hem fet ressò de la sessió del juí del cas Erial. En la d'aquest dimecres, l'expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, ha demanat l'ús de la paraula per a desmarcar-se dels negocis que el relacionen amb Juan Cotino i els nebots.

I ens fixem en una campanya que ha alçat polseguera: la campanya de Justícia Alimentària, amb el lema "Els mercats moren", que s'ha difós per diverses ciutats d'Espanya amb imatges d'aliments podrits: una pera, una taronja i una llima. Organitzacions agràries, empresarials i fins i tot la Generalitat han demanat que la retiren per considerar-la una falta de respecte al camp valencià. Aquesta i altres notícies, en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'.

stats