15.03.2024 | Les notícies de la nit

26 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem parat atenció a la lectura dels premis de les falles infantils. Repassem el més destacable de la festa en el preludi d'un cap de setmana d'explosió festiva a València i a la resta de pobles i ciutats valencianes que planten monument, i sentim en directe les impressions dels artistes que treballen a contrarellotge en aquesta nit de la plantà, perquè tot lluïsca en perfectes condicions per a l'arribada del jurat, ja dissabte a primera hora. 

També hem sentit l'emoció de la comissió L'Antiga, del barri de Campanar, que té el ninot indultat del 2024. La figura “Orxateria L’Antiga” ha sigut la més votada per les persones que han visitat l'Exposició del Ninot 2024. 

De la política, analitzarem l'informe que ha aprovat per la comissió de Venècia, que dona el vistiplau a la llei d'amnistia, però critica el procediment utilitzat per a l'aprovació, i la urgència; i valorarem les conseqüències de la pròrroga dels pressupostos generals de l'Estat. Més informació, en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'. 

stats