13.10.2021 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat de la presentació al Congrés del projecte de pressupostos generals de l’Estat perquè comence la tramitació parlamentària. Aquests pressupostos destinen a la Comunitat Valenciana 1.209 milions d'euros, un 9,3% del total. Un percentatge que, aquesta vegada tampoc contempla el pes poblacional del nostre territori, que és del 10,64%. Així i tot, el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, s'ha mostrat satisfet perquè a aquesta inversió, un 3,7% superior a la de l'any passat, suma altres recursos que el govern espanyol també destinarà a la Comunitat.

A més, la ciutat de València ja té noves falleres majors. La fallera major infantil és Nerea López Maestre i la fallera major, Carmen Martín Carbonell.

Ara, no oblidem que a les escoles han saltat totes les alarmes perquè alguns xiquets i xiquetes estan imitant 'El juego del calamar', una sèrie de contingut violent que no haurien de veure, perquè està recomanada per a majors de 16 anys. Això i molt més, en el podcast. 

stats