11.04.2024 | Les notícies de la nit

66 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem repassat el que ha donat de si la declaració, aquest dijous, de Francisco Grau, l'assessor fiscal de l'expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, i del seu amic íntim, Joaquín Barceló, en el juí del cas Erial. Grau contradiu tot el que va declarar el dia anterior Joaquín Barceló, testaferro confés d'Eduardo Zaplana, i assegura que l'han obligat a mentir.

De la política, ens hem ocupat de l'anunci de Compromís, que finalment concorrerà a les europees amb Sumar. Ocuparà el tercer lloc en la llista, com exigia la coalició valencianista. Dilluns comença el termini per a presentar candidatures per a les primàries.  

I hem estat al barri de la Punta a València, l'endemà de l'agressió a una dona de 84 anys a la seua casa. És l'últim de tot un seguit d'assalts amb violència extrema els últims tres mesos, i el veïnat té por. Des de l'Ajuntament de la ciutat, l'alcaldessa María José Catalá ha anunciat que instal·laran càmeres de seguretat, com ja n'hi ha als barris dels Orriols o Benimaclet. Aquesta i altres informacions en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'.

stats