10.02.2022 | Les notícies de la nit

32 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat del preu dels combustibles fòssils, que està pels núvols. La gasolina, de fet, ha marcat un nou màxim, per segona setmana consecutiva. El preu de la gasolina ha pujat un 5,3 per cent i el del gasoil, un 7,2 per cent només des del principi d'any.

D'altra banda, més de dos mesos després, hui ha sigut la primera sessió de control al president d'enguany. L'oposició ha carregat contra Puig per la gestió de la pandèmia i li han exigit més fermesa de cara a la reforma del finançament.

Tot això, el dia que ja no és obligatori dur la mascareta pel carrer i amb tots els indicadors de la pandèmia que es redueixen.

La nota negativa: la falta de pluja, que ha fet que desembre i gener hagen sigut dos mesos més secs del que és habitual. La mitjana de precipitacions a la Comunitat Valenciana al gener ha sigut de 42 litres per metre quadrat els últims 30 anys. Enguany, en canvi, només n'han caigut 8,4, cinc vegades menys. I això pot tindre conseqüències, entre altres llocs, al camp. Tot això i més, en el podcast.

stats