10.01.2022 | Les notícies de la nit

46 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat de la tornada de l'alumnat i el professorat a les aules. Ho han fet amb un nou protocol covid, que acurta la quarantena. Alhora, el professorat reclama més agilitat per a cobrir les baixes dels docents produïdes per la covid i s'uneix al col·lectiu d'infermeria criticant la retallada dels confinaments.

Una pandèmia que ha incrementat els trastorns mentals i n'ha generat de nous, com la coneguda com a coronafòbia, és a dir, la por i l'angoixa per emmalaltir de la covid. Tot això, quan s'ha notificat un nou rècord de positius: 29.347 durant el cap de setmana. I les hospitalitzacions estan per damunt de les 1.300.

I enmig d'este maremàgnum de xifres covid, en 'Les notícies de la nit' hem fet una parada per a conéixer històries de superació amb l'escriptura com a base. Ho fem arran de la presentació del llibre solidari 'Vidas de colores. Un canto a la vida, la memoria y los sueños', que edita l'Associació Àmbit i es presenta demà al migdia a l'Aula Magna de La Nau de la Universitat de València. Tot això i més, en el podcast. 

stats