08.06.2022 | Les notícies de la nit

64 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat que la Comissió Europea ha aprovat definitivament l'anomenada excepció ibèrica, que permetrà a Espanya i Portugal limitar el preu del gas en el mercat majorista de l'electricitat durant un període de dotze mesos per abaratir la factura de llars i empreses.

A més, Algèria ha suspés el tractat d'amistat amb Espanya per la seua posició injustificable sobre el Sàhara Occidental. Ho consideren una violació de les obligacions legals, morals i polítiques com a poder administrador del territori que pesen sobre el Regne d'Espanya. El govern espanyol lamenta la decisió d'Algèria, recorda el seu compromís amb la Carta de les Nacions Unides i remet a la no-ingerència en els assumptes d'altres estats, un principi recollit en el mateix tractat que hui es trenca.

Aquesta vesprada hem conegut que han detingut un sisé implicat en les presumptes agressions sexuals a dos menors ocorregudes fa ara tres setmanes a Burjassot. A això hem d'afegir que la Policia Nacional busca a hores d'ara la parella d'una dona de 52 anys que han trobat morta a Alzira.

I en l'oratge, Xàtiva ha registrat la màxima més alta de tot Europa, 38,6 ºC. Tot això, i més, en el pòdcast.

stats