07.06.2024 | Les notícies de la nit

65 min.
tp

A poques hores per a tancar oficialment la campanya per a les eleccions al Parlament Europeu, la Comunitat Valenciana ha tornat a ser territori cotitzat per als partits polítics. Esta vesprada han tancat campanya a València Alberto Nuñez Feijoo i Yolanda Díaz. En el cas dels socialistes, les ministres Diana Morant i Pilar Alegría. Candidats i candidates cremen els últims cartutxos abans de diumenge, i en 'Les notícies de la nit' hem anat en directe als actes dels principals partits a València. En joc, 61 diputats i diputades per a l'Europarlament, els que correspon a Espanya. 

També ens hem fet ressò del que, en cas de confirmar-se, seria el segon assassinat masclista a la Comunitat Valenciana en el que portem d'any i el tretzé a tot l'Estat. Un home ha matat la seua dona i el fill d'esta a Benaguasil i després s'ha suïcidat. Els tres cossos s'han trobat a l'interior del domicili. I a Guardamar de Segura, este divendres han mort dos persones que havien entrat a rescatar dos banyistes. Se n'han registrat tres en les últimes 24 hores. La mala mar es troba al darrere d'estes morts. 

De la cultura, hem estat en el Festival de les Arts de València, que se celebra a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Esta i més notícies, en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'.

stats