04.05.2022 | Les notícies de la nit

26 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat de les conseqüències de la pluja intensa que va caure ahir a la ciutat de València i l'àrea metropolitana. Es van arreplegar més de 200 litres en només un dia, el registre més alt per a un mes de maig des de fa cent cinquanta anys.

Canviant de tema, hui s'ha assegut al banc dels acusats Marcos Benavent, el principal acusat del cas Imelsa. Ho ha fet amb una nova actitud, intentant desactivar la càrrega de totes les proves que ell mateix ha aportat al cas.

A les Corts ha sigut protagonista un altre cas de corrupció. Assut ha marcat l'agenda per la presència a la mesa del popular Jorge Bellver, investigat per l'UCO per, presumptament, haver rebut regals de la trama.

I al Congrés, ha comparegut la ministra Margarita Robles, que ha defensat amb contundència el CNI i la seua directora, en l'ull de l'huracà pel cas de l'espionatge massiu amb el programa Pegasus. El portaveu d'Unides Podem, Pablo Echenique, li ha insinuat que dimitisca. Tot això i més, en el pòdcast.

stats