02.03.2021 | La tertúlia

52 min.
12

Castelló de la Plana continuarà sense classe la setmana en què s'haurien de celebrar les Festes de la Magdalena. És la decisió que ha pres l'Ajuntament, que ha fet seua l'última posició del Consell Escolar Municipal. A València serà dijous quan es reunirà de nou el Consell Escolar Municipal per a decidir si hi haurà classe durant la setmana de Falles. Té sentit que tanquen ara les escoles si no hi ha celebracions? Ho hem abordat.

També hem parlat de Setmana Santa. Amb la millora de dades, la temptació d'obrir la mà és gran i, a l'espera de l'acord amb les autonomies, Sanitat podria apostar pel tancament perimetral al març i a l'abril per a limitar la mobilitat al màxim.

I de l'exterior ens fem ressò de l'alliberament de les 279 xiquetes segrestades divendres a Nigèria. Ha passat en una zona del país on hi ha hagut tres segrestos massius de menors des de desembre, una pràctica que va iniciar ara fa deu anys el grup jihadista Boko Haram.

Acabem amb una proposta, de cara a una futura desescalada més oberta: una visita a Calles, als Serrans, el millor municipi per a fer una excursió en família, segons el web Trobatea. Descobrim per què, amb l'alcaldessa, Consuelo García, i amb Irene Cañero, cofundadora d'aquesta ‘start-up’.

Programes

Més

Entrevistes

Més
stats