À Punt retransmetrà el duel de pretemporada Vila-real CF - Llevant UE

El pròxim dimecres 3 d’agost a les 19.00 h des de la Ciutat Esportiva del Vila-real en directe

Foto Villarreal CF (FulhamFC VillarrealCF 113)
El primer partit de la pretemporada del Vila-real en directe / Foto: Villarreal CF
01 d'agost 2022 - 12:30

Les càmeres d’À Punt Mèdia retransmetran en directe aquest dimecres 3 d’agost a les 19.00 h des de la Ciutat Esportiva del Vila-real, un dels duels de pretemporada que enfronta dos equips de la Comunitat Valenciana: el Vila-real CF i el Llevant UE.

Un partit ple d’al·licients, que no es jugarà en competició oficial després del descens llevantinista a Segona Divisió. Així, és una interessant oportunitat de veure un duel on coincidiran sobre el terreny de joc l’excapità groguet vestit de granota, Vicent Iborra, i qui va ser cap del vestidor blaugrana, l’excomandant llevantinista, José Luis Morales, amb la camiseta grogueta.

A més, l’enfrontament és el primer partit que jugaran els homes d’Emery davant la seua afició aquesta pretemporada, un bon moment per a conéixer de prop els nous fitxatges una setmana abans de l’inici de la temporada oficial.

Amb aquesta retransmissió, À Punt continua complint el seu compromís d’acompanyar els esportistes i els clubs esportius valencians en els esdeveniments més destacats.

També et pot interessar

stats