À Punt organitza aquesta nit un debat electoral en directe entre els caps de llista valencians al Congrés

El programa es podrà seguir en directe per televisió, ràdio i també pel web a partir de les 21:30 hores.

VÍDEO | À Punt organitza aquesta nit un debat electoral en directe entre els caps de llista valencians al Congrés

À Punt ha preparat una programació especial per als pròxims dies amb motiu de les eleccions generals convocades el diumenge 10 de novembre. Una programació que inclou totes les finestres, televisió, ràdio, web i xarxes socials, i que comença aquest divendres, 1 de novembre, amb un debat entre els caps de llista valencians al Congrés.

El debat, que presentarà la periodista Victòria Maso, servirà perquè confronten idees Joan Baldoví (cap de llista al Congrés de Més Compromís), Ignacio Gil Lázaro (cap de llista de Vox per València), Héctor Illueca (cap de llista d’Unides Podem per València), Sandra Julià (cap de llista de Ciutadans per Castelló), César Sánchez (cap de llista del PP per Alacant) i Pedro Duque (cap de llista del PSOE per Alacant).

El programa es podrà seguir en directe per televisió, ràdio i també pel web a partir de les 21:30 hores i servirà per a posar damunt la taula l’agenda valenciana a Madrid i les relacions de la Comunitat Valenciana amb el govern espanyol. El debat estarà cronometrat per sis àrbitres de taula de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Durant la campanya, À Punt també entrevistarà els candidats valencians dels sis partits amb representació parlamentària. Les entrevistes es podran seguir per la ràdio, la televisió i el web.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en el web, en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats