À Punt envia antenistes per les comarques valencianes per a ajudar a sintonitzar la televisió pública

Cada dia, ‘À Punt Directe’ oferirà reportatges sobre les accions dels antenistes

Logo À Punt Directe
Logo À Punt Directe

L’antenista és un personatge que a partir de dilluns recorrerà els municipis de la Comunitat Valenciana per a solucionar els problemes de recepció del senyal televisiu. També tindrà una secció que dilluns, 12 de novembre, s’estrena dins el magazín À Punt directe i que cada dia, durant les pròximes setmanes, ajudarà la ciutadania a sintonitzar la televisió pública.

Óscar Tramoyeres serà, a partir de dilluns, l’antenista d’À Punt, personatge que anirà acompanyat d’un equip de tècnics professionals que durant els pròxims mesos visitaran cada dia una localitat d’Alacant, Castelló o València per a ajudar el veïnat a sintonitzar À Punt.

El primer municipi serà la Vall d’Uixó, a la Plana Baixa. Però al llarg de la setmana que ve, L’antenista visitarà Algemesí, Calp, Rafelbunyol i la ciutat d’Alacant. A més, té previst acudir als pobles amb menys població d’Alacant, València i Castelló, als que estan més alts, als que més bars tenen per persona, als que tenen una població que ha crescut més o als que tenen més xiquets, per esmentar alguns casos que es contaran en cada edició.

Podran seguir la secció “L’antenista” també en la ràdio d’À Punt Mèdia, i a través del web (www.apuntmedia.es) i de les xarxes socials.

També et pot interessar

stats