Un envelat a l'albereda i la Nit del Foc són les principals novetats de les Falles de Xàtiva

L'envelat servirà també com a zona de descans per a la Junta Local Fallera.

Cartell de les Falles 2020 de Xàtiva
Cartell de les Falles 2020 de Xàtiva

Un envelat a l’Albereda Jaume I i sanitaris a la Glorieta José Espejo, l’augment de les mascletaes i la realització de la Nit del Foc són algunes de les novetats de les Falles de la ciutat de Xàtiva.

Així, l'envelat albergarà el tradicional dinar oferit per Junta Local Fallera, mentre que el dia 18 a la nit tindrà lloc un macrofestival de música amb discjòqueis a les onze i mitja. Després es durà a terme la disparada de la Nit del Foc al Jardí de la Pau en acabar l'Ofrena. També s’ha ampliat en aquest cas el calendari de les mascletaes amb dues disparades el 14 i el 15 de març.

El dia 17 serà el torn de la visita oficial a les falles i el dia 18 se celebrarà l’Ofrena de flors a la Mare de Déu de la Seu. El darrer dia de falles es farà una missa a les 12:00 a l’ermita de Sant Josep i una romeria amb arribada a l’albereda de Jaume I.

Està previst que l'acte de la Cremà dels monuments infantils s’inicien a les 20:30 i a les 22:30 en el cas de la gran (amb la Cremà de la millor falla de Xàtiva a les 00:30 hores). L’últim dels actes tindrà lloc el divendres 27 de març, amb el lliurament dels premis Cadafal als artistes guanyadors de cada secció.

També et pot interessar

stats