La precampanya electoral es cola en les Falles

Albert Rivera i Ana Pastor visiten el balcó de l'Ajuntament de València.

En Falles el balcó de l'Ajuntament de València es converteix en una passarel·la per on desfilen polítics i personalitats.
En Falles el balcó de l'Ajuntament de València es converteix en una passarel·la per on desfilen polítics i personalitats.

El balcó de l'Ajuntament de València durant aquests dies de les Falles es converteix en una passarel·la per on desfilen polítics. Enguany les visites coincideixen amb la precampanya electoral, moment en què els partits i les candidatures calfen motors per a les pròximes eleccions generals i valencianes del 28 d'abril.

Aquest dilluns visita el balcó la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, que farà la ruta fallera acompanyada de la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i de la candidata a l'alcaldia de València, María José Català. També estaran a l'Ajuntament el president de Ciutadans, Albert Rivera, i el candidat a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó.

Dimarts, dia gran de les Falles, està confirmada la visita del president dels populars, Pablo Casado, que assistirà a la mascletà i a la missa de Sant Josep.

Diumenge ha assistit a l'espectacle pirotècnic el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque. El ministre de Foment i secretari d'Organització del PSOE, el valencià José Luis Ábalos, ho farà dimarts.

Tampoc s'ha perdut la cita fallera el secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, que ha visitat l'Ajuntament diumenge, després d'una reunió a la seu del partit amb col·lectius del sector del taxi i el transport.

També et pot interessar

stats