Pla antibotellots per a uns actes fallers segurs

Reforç policial i mesures per a evitar les aglomeracions

La Policia Local de València en un operatiu especial antibotellots

La ciutat de València s'enfronta a un dels seus reptes més complicats: aconseguir que la recuperació de les festes populars més multitudinàries, els actes fallers 2021, no impulse la corba de contagis. Per a aconseguir-ho, la Policia Local ha dissenyat un pla antibotellots que cobrirà els punts més conflictius de la ciutat.

Tal com es va acordar a la reunió de coordinació del dispositiu de seguretat per al compliment de les mesures Covid, de cara al cap de setmana, s’incrementaran els controls dels aforaments i del manteniment de la distància de seguretat, i es reforçarà el dispositiu policial per a prevenir i evitar botellots. 

L'intendent de la Policia Local de València, Diego Centrano, ha explicat a À Punt NTC, que s'han augmentat les patrulles de Policia Local en 1.200 agents per a poder arribar a totes aquelles zones en què hi puguen haver aglomeracions.

El dispositiu especial serà flexible i mòbil, per a tindre una resposta ràpida i efectiva de cara a un cap de setmana faller que podria complicar-se. Tot i que fins al dia de hui, la ciutadania està sent responsable, segons assenyalen les forces de seguretat.

La crida a la responsabilitat individual és el denominador comú en els missatges dirigits a la ciutadania des de totes les administracions. 

També et pot interessar

stats