L’Alba de les Falles aconsegueix eludir la pluja

El mal oratge no ha impedit que es dispararen més 6.000 coets al Cap i Casal

Alba de les Falles 2021 / À Punt NTC

Aquest dimecres a la nit s’ha dut a terme la nit de l’Alba de les Falles, un tradicional espectacle pirotècnic que marca l’inici de la Plantà i que va ser recuperat per la Regidoria de Cultura Festiva a proposta de la falla Na Jordana l’any 2016.

Malgrat l’amenaça de pluja, finalment s’ha pogut dur a terme aquesta nit de l’Alba pràcticament com estava previst. Si bé algunes de les comissions s’han avançat cinc minuts a l’hora prevista de la disparada, la resta s’han mantingut fidels a l’horari establert i han començat a les 23:00 hores. 

Així, aquesta nit, 273 comissions han disparat una bateria amb 25 coets cadascuna, un total de 6.825, que han il·luminat el cel del Cap i Casal, fent front a la pluja que ha amenaçat de descarregar amb força durant tot el dia.

Això si, la treva que han donat les pluges ha sigut breu i, justament després de la disparada, l’aigua ha començat a caure amb força, quan les comissions i els artistes fallers ultimaven els últims detalls de les falles en aquesta nit de la Plantà passada per aigua. 

També et pot interessar

stats