El fort vent obliga a suspendre la mascletà

Les ràfegues, que superen els 70 km/h a la ciutat, han causat diversos incidents per la caiguda d'arbres i altres objectes.

La pirotècnia Tamarit comença a desmuntar la mascletà
La pirotècnia Tamarit comença a desmuntar la mascletà / À Punt
02 de març 2020 - 13:32

L'Ajuntament de València ha anunciat la suspensió de la mascletà, la segona de les Falles de 2020, per motius de seguretat a causa del fort vent, que a la ciutat ha superat els 70 km/h. Aquest dilluns s'havia programat l'espectacle de la pirotècnia Tamarit.

A través d'un missatge del seu canal de Twitter el consistori lamenta “les molèsties” a la ciutadania i manifesta la seua voluntat de “disfrutar prompte dels focs” de la pirotècnia que s'ha vist afectada. 

La possibilitat de suspendre la mascletà ha anat agafant força durant tot el matí, per culpa d'un temporal de vent que ha causat nombrosos incidents a la ciutat de València per la caiguda d'arbres i de cartells, que fins i tot han obligat a interrompre puntualment el trànsit de l'avinguda Gaspar Aguilar o del carrer dels Centelles.

A primera hora del matí, el consistori havia anunciat el tancament de tots els parcs i jardins i havia suspés les visites als cementeris, tot i que ha mantigut la celebració dels rituals funeraris. 

També et pot interessar

stats