Sandra Gómez: "Sense aval no hi haurà pròrroga de l'ATE"

La vicealcaldessa de València ha mostrat en 'Les notícies del matí' d’À Punt la seua discrepància amb Joan Ribó sobre la fiabilitat de la proposta del València respecte a l’ATE del Nou Mestalla

Sandra Gómez: "Sense aval no hi haurà pròrroga de l'ATE"

Gómez es mostra escèptica sobre la documentació presentada pel València divendres passat. “Només han presentat una sol·licitud, una pròrroga fins al 2030, en un dossier de nou pàgines. Han donat una nova data però no hi ha un projecte darrere, no hi ha un aval darrere i, per tant, no hi ha un element que permeta a l’administració valorar que Meriton ha fet un pas avant per a complir un dels compromisos que té amb la ciutat”.

Respecte a les diferències amb Joan Ribó, Gómez assegura que “hi ha discrepàncies i no passa res dins d’un govern”. La vicealcaldessa, en contra de la postura de l’alcalde creu que “no s’ha fet un pas avant”.

Sandra Gómez també ha afirmat que té esperances que d’ací al 15 de maig, data en què expira el termini marcat en l’ATE, el València presente eixa garantia a l’administració. Si no es produeix, “no aconsellarem a la Generalitat que prorrogue l’ATE cinc anys més”.

També et pot interessar

stats