El Voleibol València es jugarà l'ascens a la Superlliga a Benicalap

S'enfrontarà a l'Intasa San Sadurniño i a l'Arona Intersport per una plaça en les semifinals.

El Club Voleibol València es va proclamar campió del grup C de la Superlliga 2 masculina
L'equip valencià es va proclamar campió del grup C de la Superlliga 2 Masculina / Voleibol València

La Reial Federació Espanyola de Voleibol ha triat la candidatura del Voleibol València per a acollir la fase d'ascens a la Superlliga. D'aquesta manera, el pavelló Benicalap Sud es convertirà en l'escenari on es coneixeran els dos equips que participaran en la màxima categoria del vòlei nacional la pròxima temporada. 

La fase d'ascens tindrà lloc aquest cap de setmana i acollirà els sis millors equips de la categoria dividits en dos grups. L'equip valencià està enquadrat amb els dos finalistes de la Copa Príncep 2021: el campió Intasa San Sadurniño i el subcampió Arona Intersport. En el grup B es veuran les cares l'Extremadura Grupo Laura Otero, el Tarragona SPSP i el Cisneros Alter.

Els dos grups disputaran una lligueta a una volta per a conformar unes semifinals que situaran els vencedors en la gran final de diumenge, que, amb la plaça d'ascens a la Superlliga Masculina assegurada, servirà per a saber el nom del campió de la Lliga.

El Club Voleibol València, que es va proclamar campió del grup C de la Superlliga 2 Masculina, lluitarà per a no deixar la Superlliga sense representació valenciana, després que l’Illa Grau i l’Almoradí no han aconseguit la permanència.

També et pot interessar

stats