El Voleibol València lluitarà per a no deixar la Superlliga òrfena d’equips valencians

Després del descensos de l'Illa Grau i l’Almoradí, l'equip entrenat per Pablo Díaz disputarà la fase d'ascens a la màxima categoria del voleibol masculí estatal.

El Voleibol València celebra la classificació per a la fase d'ascens
El Voleibol València celebra la classificació per a la fase d'ascens / Twitter: @c_v_valencia

El Club Voleibol València s’ha proclamat campió del grup C de la Superlliga 2 masculina i ara disputarà la fase d’ascens a la màxima categoria del voleibol estatal. L’equip que entrena Pablo Díaz lluitarà per a no deixar la Superlliga sense representació valenciana, després que l’Illa Grau i l’Almoradí no hagen aconseguit la permanència.

 

El Léleman València ha tancat la fase regular de la lliga amb una victòria contra el Voleibol Petrer per tres sets a un (24-26, 25-18, 25-16 i 25-20), que ha servit per a certificar el primer lloc del grup per davant del Tarragona. Una segona volta de lliga quasi perfecta, amb set victòries en huit partits, els ha permés completar, en paraules del seu entrenador, Pablo Díaz, “una any somiat, perfecte”.

 

El següent repte serà la fase d’ascens a la Superlliga, que es disputarà del 9 al 12 d’abril. Però l’afronten com un premi, ja que l’objectiu de la temporada era la permanència. Els valencians competiran amb el Tarragona, l’Extremadura, el San Sadurniño gallec, l’Arona i el  Cisneros Alter tinerfenys per dos llocs en la màxima categoria estatal. El Voleibol València tractarà de no deixar la Superlliga òrfena d’equips valencians.

També et pot interessar

stats