València, finalista per a acollir l'edició 37 de la Copa de l'Amèrica de vela

La ciutat ja va ser la seu d'aquest esdeveniment els anys 2007 i 2010, i ara competirà amb Jiddah (Aràbia Saudita) i Cork (Irlanda) per ser-ho al 2024

L'equip Spanish Impuls, futur desafiament espanyol en la Copa Amèrica.
L'equip Spanish Impuls, futur desafiament espanyol en la Copa de l'Amèrica / À Punt Esports

València és una de les finalistes per a acollir la 37a edició de la Copa de l'Amèrica de vela, que tindrà lloc l'any 2024. La ciutat competirà amb Jiddah, a l'Aràbia Saudita, i Cork, a Irlanda, per ser la seu de la competició més important d'aquest esport. La ciutat ja va acollir aquest esdeveniment en dues ocasions, els anys 2007 i 2010.

El Reial Club Nàutic de València, promotor de la candidatura, assegura que la ciutat disposa de la infraestructura necessària, fet que la convertix en una de les millors opcions per a acollir la Copa de l’Amèrica. També destaquen les seues condicions meteorològiques, amb uns rangs de vent estables i molt bons.

El gran desafiament de la candidatura valenciana és vincular la competició amb un pla a llarg termini capaç de reactivar les infraestructures marítimes construïdes per a l’edició 32 de la Copa de l’Amèrica i posicionar València com a nou centre nàutic al Mediterrani. La candidatura busca ara aconseguir el suport del Govern d'Espanya, la Generalitat i l’Ajuntament de València.

També et pot interessar