València acollirà l'Europeu d'Atletisme en pista coberta

El Velòdrom Lluís Puig serà la seu d'un campionat que torna a Espanya 22 anys després

El Velòdrom Lluis Puig serà la seu del campionat
El Velòdrom Lluis Puig serà la seu del campionat / Twitter: @EuroAthletics

La ciutat de València acollirà el Campionat Europeu d'Atletisme en pista coberta l'any 2027, després que la federació europea l'ha designat oficialment aquest divendres a Roma. El Palau Velòdrom Lluís Puig serà la seu d'aquest campionat, que tornarà a Espanya 22 anys més tard.

El projecte té la Fira València i l'estadi del Túria com a instal·lacions complementàries, així com la pista d'atletisme municipal de Paterna, per a calfament i entrenament. La candidatura de València ha tingut com a rival Gènova, que era l'altra ciutat que havia arribat a la final, però la Federació Italiana d'Atletisme va renunciar finalment a continuar en la carrera per acollir la competició.

València acollirà el tercer gran Campionat en pista coberta, després d'haver sigut també la seu del Campionat d'Europa de 1998 i del Campionat del Món del 2008. De fet, la ciutat ha presentat com a punts forts de la seua candidatura l'èxit d'organització que van suposar aquests dos campionats, a més del seu potencial turístic.

També et pot interessar

stats