València es queda com a única candidata per a acollir l'Europeu d'Atletisme del 2027

La seua rival, Gènova, ha retirat la candidatura

El Palau Velòdrom Lluís Puig seria l'epicentre de la competició
El Palau Velòdrom Lluís Puig seria l'epicentre de la competició / Fundació Esportiva Municipal de València

La candidatura de València defensarà aquest divendres a Roma, davant de la Federació Europea d'Atletisme, el seu projecte per a acollir el 2027 l'Europeu de Pista Coberta i ho farà en solitari després que el seu rival, Gènova, haja retirat la seua candidatura.

L'exposició de València es realitzarà a les 15 hores i s'espera que a primera hora de la vesprada la ciutat siga ja designada oficialment com a seu de l'esdeveniment que se celebrarà d'ací a tres anys.

Per part de la ciutat de València, seran presents l'alcaldessa María José Catalá i la regidora d'esports Rocío Gil, a més de la directora de la Fundació Esportiva Municipal, María Ángeles Vidal. A més, també aniran la secretària autonòmica de cultura i esports, Paula Añó Santiago, així com Luis Cervera, director general d'esports de la Generalitat. Per part de la Federació Espanyola estarà el seu president, el valencià Raúl Chapado, i Luis Saladie, director de competicions, i Beatriz Santos, directora de relacions internacionals.

Una delegació de la federació europea va visitar el mes de gener passat la ciutat i se li va exposar un projecte que té com a epicentre el Velòdrom Lluís Puig, que ja va albergar aquesta competició en 1998 i el Mundial de 2008. A més, el projecte compta amb la Fira de Mostres i l'Estadi del Túria com a instal·lacions complementàries, així com la pista d'atletisme municipal de Paterna, per a calfament i entrenament.

També et pot interessar

stats