Una malaltia cardíaca aparta Néstor Abad de la gimnàstica

El gimnasta d'Alcoi pateix una miocarditis moderada i haurà de parar entrar tres i sis mesos

Néstor Abad, en el passat Mundial de Qatar
Néstor Abad, en el Mundial de Qatar / FER
24 de març 2022 - 22:08

Néstor Abad pateix una miocarditis moderada que li tindrà entre tres i sis mesos sense entrenar-se. El gimnasta olímpic, de 28 anys, ha declarat sentir "ràbia" per la malaltia que li han diagnosticat després de moltes proves mèdiques i que li frenen en sec les aspiracions d'estar en els seus tercers Jocs Olímpics, a París 2024.

El gimnasta d'Alcoi assegura que la seua vida "ha estat en perill" després que les proves mèdiques que li han fet en les últimes setmanes no detectaren cap problema cardíac malgrat els símptomes d'arrítmies i, fins i tot, d'episodis de desmais que havia patit.

"Fins i tot m'hauria pogut morir entrenant-me. Ha sigut en una ressonància magnètica que m'han fet per consell d'un fisioterapeuta on ha eixit tot", ha explicat el gimnasta.

"Aquesta malaltia em suposarà estar fora de tota pràctica esportiva de tres a sis mesos, si tot ix bé. Em sent impotent davant d'una cosa que no puc controlar. Només espere estar bé en un futur pròxim", ha exposat.

El gimnasta alcoià comença a assumir que l'espera un 2022 en blanc, un any en què havia depositat moltes il·lusions després del desé lloc conquistat en el programa complet en el Mundial d'octubre passat a Tòquio.

També et pot interessar

stats