Un tifó s'aproxima al Japó i amenaça el calendari de diverses competicions

El duo espanyol femení de rem en la categoria de doble sense timoner (W2) s'ha classificat per a les semifinals

Aina
Aina Cid i Virginia Díaz s'han classificat per a les semifinals, unes proves que poden veure's alterades per l'acostament del tifó / Efe

Diverses competicions olímpiques que es disputen a la badia de Tòquio i en les aigües al voltant de la capital s'han vist afectades per l'arribada d'un tifó en els pròxims dies, segons ha assenyalat aquest dissabte el comité organitzador de Tòquio 2020.

Està previst que el tifó entre dilluns a l'arxipèlag nipó i dimarts s'aproxime a Tòquio, la qual cosa podria portar fortes pluges, maror i ratxes de vent, segons previsions meteorològiques.

A causa d'això el comité organitzador ha decidit avançar al diumenge 25 diverses proves de la competició de rem que estaven previstes per al dilluns 26. A més del rem, podrien veure's afectades pel temporal altres competicions previstes en els pròxims dies en les costes que envolten la capital nipona, com la vela i el surf.

Espanya, en semifinals

El duo espanyol femení de rem en la categoria de doble sense timoner (W2) s'ha classificat per a les semifinals, unes proves que poden veure's alterades per l'acostament del tifó.

La parella formada per Aina Cid i Virginia Díaz ha acabat per darrere de Nova Zelanda i Dinamarca en la tercera mànega. No han tingut la mateixa sort les parelles masculines de doble sense timoner (M2-) composta per Jaime Canalejo i Javier García, que haurà d'anar a la repesca, igual que Manel Belastegui i Caetano Horta, en doble scull lleuger (LM2x).

També et pot interessar

stats