Torna la 10K de València amb un cartell de corredors d'elit

Per primera vegada se celebrarà una 5K en paral·lel

Una 10k d'elit

València té una nova cita amb les carreres. Aquest diumenge se celebra la 10K. Una prova on tots els ulls estaran en Yalem-zerf Yehualaw. L'atleta etíop té el rècord del món de la categoria, aconseguit a Castelló de la Plana l'any passat, i arriba disposada a batre la seua plusmarca. 

És la millor en la distància i arriba disposada a volar. Els últims tres mesos Yalem-zerf Yehualaw ha fet un entrenament específic. Un rècord del món que va aconseguir l'any passat perquè la covid li va impedir córrer la 10K de València. Una ciutat que li agrada, a l'atleta etíop.  

En aquesta 15a edició de tornada a la normalitat, 150 atletes d'elit estaran en l'eixida a l'Albereda. Serà una carrera molt competida perquè més d'un té al cap el record de món de la distància que fa tres anys establia ací el kenyà Rhonex Kipruto. 

També, per primera vegada se celebrarà una 5K en paral·lel. Una carrera amb vora 1.500 participants i un 57% de dones. Diumenge correran al ritme del "Hu ha" de Ximo Bayo, que no s'ha perdut les últimes cinc edicions. 

També et pot interessar

stats