Taaramäe guanya la tercera etapa de la Vuelta i se situa líder provisional

Enric Mas, en quarta posició, ha sigut el primer espanyol a entrar en meta

Rein Taaramäe guanya la tercera etapa de la Volta
Rein Taaramäe guanya la tercera etapa de la Vuelta

L'estonià Rein Taaramäe (Intermarché-Wanty) s'ha convertit en nou líder de la Vuelta en imposar-se en solitari en la tercera etapa disputada entre Santo Domingo de Silos i el cim de Picón Blanco, de 202,8 quilòmetres de recorregut.

Taaramäe, veterà de 34 anys, ha fet bona l'escapada del dia en atacar a dos quilòmetres de meta i ha aconseguit la victòria amb un temps de 5 h 16 min 57 s, seguit de l'estatunidenc Joe Dombrowski (UAE Team Emirates) a 21 segons i del francés Kenny Elissonde (Trek-Segafredo) a 36.

El grup de favorits, amb Enric Mas al capdavant, es va presentar en meta a 1,45 minuts, encara que no estaven tots, ja que l'equatorià Richard Carapaz (Ineos) va perdre un minut sobre els seus rivals directes.

En la general es posa al capdavant Taaramäe amb 25 segons sobre Elissonde i 30 respecte a l'eslové Primoz Roglic. El primer espanyol és Enric Mas (Movistar), a 45 segons.

Aquest dimarts es disputa la tercera etapa entre El Burgo de Osma i Molina de Aragón, jornada plana de 163,9 quilòmetres.

Cabedo, entre els vint primers

Un altre dels protagonistes del dia ha sigut el ciclista d'Onda, Óscar Cabedo, que ha entrat entre els vint primers classificats d'aquesta etapa i ha sigut determinant quan ha atacat des del gran grup i ha deixat enrere un dels principals favorits, Richard Carapaz, que ha perdut vora un minut sobre els seus competidors.

També et pot interessar

stats