El Sinfín sorprén el Benidorm (27-29)

L'equip de Fernando Latorre ha dilapidat un avantatge de cinc gols i ha acabat patint la desena derrota en la Lliga

Jules Lignieres, en una acció d'atac
Jules Lignieres, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha encaixat una derrota inesperada en la visita del Sinfín càntabre al Palau d'Esports l'Illa. L'equip entrenat per Fernando Latorre, que ha arribat a gaudir d'un avantatge de cinc gols en el primer acte (12-7), ha acabat perdent per 27-29, després d'una mala segona part.

Els benidormers han quallat una bona primera part, en què ha destacat el treball defensiu, i se n'han anat al descans amb un còmode avantatge de quatre gols (14-10). El partit ha estat sota control fins a l'equador de la represa (23-20), però de sobte, als de Fernando Latorre se'ls han acabat les idees en atac. Amb només quatre gols en quinze minuts, els locals han deixat la victòria en safata als càntabres.

Després de la desena derrota en la Lliga Asobal, el Benidorm es queda amb setze punts, en el desé lloc de la classificació.