Sergio Garcia posposa la marxa del circuit europeu

El de Borriol assegura que vol jugar la Ryder Cup de 2023

El golfista Sergio García
El golfista Sergio García / ROBERT PERRY

El golfista de Borriol, Sergio García, té pensat "posposar", de moment, la possible marxa del DP World Tour, el circuit europeu. Un canvi de postura anunciat després de l'Obert britànic, i de cara a no tancar-se les portes per a jugar la Ryder Cup de 2023 a Roma.

"Tinc prou clar el que faré amb el circuit europeu. Probablement deixar-ho estar. Sincerament, vull jugar on em volen, en el Tour europeu no em sent volgut ara mateix", va dir García en zona mixta en finalitzar l'Obert el passat 17 de juliol.

La decisió arribava després que el borriolenc fora un dels jugadors que s'ha inscrit en les noves LIV Golf Invitational Sèries, un circuit amb premis econòmics suculents i que ha provocat un cisma en el món del golf. De fet, el circuit europeu i la PGA estatunidenca han sancionat a tots els que han optat per jugar aquesta nova competició.

No obstant això, sembla que García ha canviat d'opinió: "Quan vaig acabar l'Open vaig dir que probablement renunciaria a la meua filiació del DP World Tour i això, òbviament, significava no ser elegible per a la Ryder, però gràcies a les coses que va dir Jon Rahm, vaig tindre un parell de bones converses amb la gent del circuit i posposaré la decisió", va explicar en declaracions a ESPN publicades aquest dilluns.

"Vull veure què ocorre quan comence el període de classificació per a la Ryder i veja quin tipus de regles i elegibilitats tenen. Si hi estic d'acord, definitivament continuaré jugant el que puga en el Tour i intentaré classificar-me per a l'equip. I si no, llavors seguirem avant. Però definitivament és una cosa que tinc al cap", va afegir el campió del Masters d'Augusta de 2017.

També et pot interessar

stats