Sergio García aconsegueix a Assen el tercer podi de l'any

El pilot de Borriana ha acabat segon en el Gran Premi dels Països Baixos i retalla distàncies al líder en la classificació del mundial

Sergio García, després de la carrera
Sergio García, després de la carrera / Twitter: @PrensaSport_

Sergio García ha pujat al podi al Gran Premi dels Països Baixos per tercera vegada en les últimes cinc carreres. Després de les victòries a França i Catalunya, el pilot de Borriana ha finalitzat segon en la prova de Moto3 disputada en el circuit d'Assen. La victòria ha sigut per a l'italià Dennis Foggia i un altre italià, Romano Fenatti, ha completat el podi.

El de Borriana ha arribat a liderar la carrera, però amb la resta de pilots del grup capdavanter a roda. En l'última volta Foggia s'ha escapat i Sergio García ha tancat totes les portes a Fenatti per a assegurar el segon lloc.

Aquest resultat li permet retallar distàncies en la classificació del mundial, en què és segon amb 110 punts, però encara lluny del líder, el murcià Pedro Acosta (158), que ha finalitzat en quarta posició. Jaume Masià ha perdut el tercer lloc en la general després d'acabar vinté i no puntuar. L'altre valencià en la categoria, Carlos Tatay, continua de baixa per lesió.

Jorge Navarro, seté en Moto2

El pilot de la Pobla de Vallbona Jorge Navarro ha sigut el millor valencià en la categoria de Moto2, en acabar la carrera en setena posició. La victòria ha sigut per al madrileny Raúl Fernández, que s'ha imposat al líder del mundial, Remy Gardner, i a Augusto Fernández.

Arón Canet no ha pogut finalitzar la carrera per una caiguda i Héctor Garzó, que tornava després d'una lesió, no ha pogut participar en la prova per un positiu en Covid-19. Precisament, el pilot de Paterna havia aconseguit la millor classificació de la temporada en uns entrenaments, un cinqué lloc.

En MotoGP, el líder del mundial, Fabio Quartararo, ha ampliat l'avantatge respecte als perseguidors després d'endur-se la victòria a Assen. El francés ha guanyat la carrera per davant de Maverick Viñales i Joan Mir. Marc Màrquez ha sigut seté i el valencià Íker Lecuona no ha pogut acabar la carrera per una caiguda.

També et pot interessar

stats