Andújar es retira de Wimbledon

La vallera Sara Sorribes ha derrotat la croata en tres sets per 6-3, 3-6 i 6-3

Andújar, en el partit contra Hebert
Andújar, en el partit contra Herbert / Efe

Pablo Andújar s'ha retirat del torneig de Wimbledon abans de jugar contra el canadenc Denis Shapovalov, per una lesió en la costella.

El de Conca, resident a València, es va emportar dimarts un dur duel a cinc sets contra el francés Pierre-Hugues Herbert, el seu primer triomf a Wimbledon des de 2015.

No obstant això, després de sotmetre's a una ressonància, li van detectar una lesió en la costella que li ha impedit saltar a la pista davant Shapovalov.

Sara Sorribes guanya Konjuh i passa a segona ronda

La tenista de la Vall d'Uixó, Sara Sorribes, s'ha classificat per a la segona ronda de Wimbledon, després de derrotar la croata Konjuh en tres sets per 6-3, 3-6 i 6-3. Ara, en la següent ronda jugarà contra l'alemanya Angelica Kerber, que s'ha classificat després de guanyar amb contundència en dos sets a la sèrbia Stojanovic.

D'aquesta forma, Sorribes acompanya a altres tenistes espanyols que ja estan en segona ronda de l'obert britànic, com Pedro Martínez Portero, Carlos Alcaraz, Paula Badosa o Garbiñe Muguruza.

En la jornada d'aquest dimecres es podria classificar, ja per a la tercera ronda, Roberto Bautista, que jugarà el seu partit contra el serbi Kecmanovic.

Per la seua banda, no estaran en la següent ronda Munar, Carreño, Verdasco i Andújar, que han perdut els seus respectius enfrontaments i han quedat eliminats de Wimbledon.

La tenista vallera Sara Sorribes
La tenista vallera Sara Sorribes

També et pot interessar

stats