Sara Sorribes i Roberto Bautista continuen amb pas ferm al Canadà

La tenista de la Vall d'Uixó i el jugador de Benlloc ja estan en els quarts de final dels tornejos de Mont-real i Toronto, respectivament

Sara Sorribes i Roberto Bautista, durant els seus respectius partits de huitens de final
Sara Sorribes i Roberto Bautista, durant els seus respectius partits de huitens de final / Twitter: @RFETenis

Roberto Bautista i Sara Sorribes, els dos últims supervivents espanyols en els tornejos de Toronto i Mont-real, respectivament, continuen amb pas ferm. Després de les victòries contra l'argentí Diego Schwartzman i la txeca Katerina Siniakova, els dos tenistes valencians s'han classificat per als quarts de final.

El tenista de Benlloc ha hagut de salvar fins a tres pilotes de partit per a imposar-se al seu rival en tres sets (6-3, 3-6 i 7-5) en un partit que ha durat vora tres hores. Bautista ha mostrat novament resiliència i capacitat de reacció per a emportar-se un disputat duel contra un rival que li ha exigit al màxim. Aquesta serà la seua novena presència en els quarts de final d'un Masters 1000, en la que s'enfrontarà al nord-americà Reilly Opelka.

En el torneig de Mont-real, Sara Sorribes tampoc ho ha tingut gens fàcil i ha hagut de remuntar un set en contra per a acabar guanyant la txeca Katerina Siniakova en tres sets (6-7, 6-0 i 6-3) després de quasi tres hores de joc. La tenista de la Vall d'Uixó buscarà ara classificar-se per a la seua primera semifinal en un torneig WTA 1000 contra la cap de sèrie número 4 del torneig, la txeca Karolina Pliskova.

També et pot interessar

stats