Sanitat Universal confirma la tornada de les competicions esportives

Els partits hauran de disputar-se sense públic, però els menors poden entrenar-se acompanyats per una persona adulta.

Uns xiquets juguen a bàsquet
Les competicions, quan siguen d'àmbit autonòmic o inferior, es faran sense públic / Shutterstock

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública flexibilitza des d'aquest divendres les mesures relatives a l'activitat física i les competicions esportives. Tal com avançàrem després de la reunió entre representants de l'esport base i regional i el departament dirigit per Ana Barceló, certes competicions esportives es poden tornar a celebrar des d'aquest mateix cap de setmana.

En concret, poden reprendre's les competicions federatives professionals d'àmbit internacional i estatal, les oficials federatives d'àmbit autonòmic i inferior; el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari i els Jocs Esportius. Aquest tipus de competicions, quan siguen d'àmbit autonòmic o inferior, es faran sense públic.

A més, s'amplia el nombre màxim de persones que poden fer esport en grup sota la supervisió d'un monitor. Respecte a l'activitat física i esportiva de modalitats individuals dirigida per professionals, podrà realitzar-se en grups màxims de 10 persones. Quan es faça per lliure, sense monitor, continua vigent la limitació a quatre persones. 

Aquestes mesures estaran vigents fins al 12 d'abril i s'emmarquen en la desescalada que està escometent la Comunitat Valenciana en resposta a la millora de les condicions sanitàries i de contagis.

 

També et pot interessar

stats