Es confirma! Torna l'esport base i regional

La Conselleria ha permés la tornada de les competicions per la millora en les dades de contagis.

Jugadors de futbol base es concentren abans d'un partit
Jugadors de futbol base es concentren abans d'un partit

La Conselleria de Sanitat ha decidit, finalment, que sí que hi haurà competicions d'esport base i regional a partir d'aquest cap de setmana. La mesura s'ha prés a causa de la millora de les condicions sanitàries i de contagis a la Comunitat Valenciana.

La tornada de les competicions estava supeditada al fet que la incidència acumulada de contagis per Covid-19, el nombre de casos per cada 100.000 habitants en els últims catorze dies, no fora superior a 50. Així, a hores d'ara, la Comunitat Valenciana és la que millor està a escala estatal, amb 29 casos per cada 100.000 habitants.

D'aquesta forma, a partir d'aquest dissabte ja es poden tornar a jugar, entre altres, les competicions de futbol amateur de Primera i Segona Regional, i totes les competicions de futbol base que fins ara no ho feien per no ser de caràcter nacional o immediatament inferior a una categoria nacional.

En la reunió també s'ha acordat que totes les competicions es mantindran tancades al públic general, amb l'excepció d'aquelles en què participen menors, en les quals podrà haver a la graderia un acompanyant per cada un dels menors.

També et pot interessar

stats