Salvador Gomar espera que Sanitat "recapacite" i permeta les competicions

Aquest dimarts Federació de Futbol i la Conselleria mantenen una reunió per a decidir sobre l'assumpte.

Els equips de futbol s'asseuen per a protestar

La decisió de la Generalitat que permetia els entrenaments esportius base, però que prohibia les competicions fins al 12 d'abril, va posar en peu de guerra les diferents federacions esportives.

Des de la Federació de Futbol, la que més esportistes té, han confirmat la preparació d'una demanda per danys patrimonials. Asseguren que perilla la finalització de les competicions, així com la delicada economia dels clubs.

També han convocat una concentració de protesta que se suma a les que ja hi ha hagut en forma d'assentada en molts camps de la Comunitat Valenciana en les competicions que aquest cap de setmana sí que podien jugar.

No obstant això, la protesta de dimecres està supeditada al fet que s'arribe a un acord aquest dimarts en la reunió entre les federacions i la Conselleria de Sanitat i la seua màxima representant, Ana Barceló.

El president de la Federació de Futbol, Salvador Gomar, assegura que la intenció que tenen és fer que la Conselleria recapacite i reflexione, ja que la incidència no és tan elevada i que "no hi ha cap problema" si juguen.

També et pot interessar

stats