Roberto Bautista torna a regnar sobre terra batuda

El tenista de Benlloc ha guanyat a Kitzbühel el segon títol sobre aquesta superfície i l'onzé de la seua carrera

Roberto Bautista, amb el trofeu de campió
Roberto Bautista, amb el trofeu de campió / Twitter: @BautistaAgut

Roberto Bautista ha guanyat, huit anys després, un torneig sobre terra batuda. El tenista de Benlloc ha conquistat el torneig de Kitzbühel, a Àustria, després de superar en la final el tenista local Filip Misolic per un doble 6-2 en poc més d'hora i mitja de joc.

Bautista no ha donat opció al seu rival i s'ha imposat per la via ràpida per a alçar el segon títol de l'any, després d'haver guanyat a Doha, i l'onzé de la seua carrera.

El de Kitzbühel és el segon títol sobre terra batuda que guanya el de Benlloc, després del que va aconseguir ara fa huit anys a Stuttgart. Aquest triomf li permet pujar fins al dihuité lloc del rànquing ATP.

Alcaraz jugarà la sisena final de l'any

Carlos Alcaraz disputarà a Umag la sisena final de la temporada després de véncer en les semifinals del torneig croat l'italià Giulio Zeppieri en tres sets (7-5, 4-6 i 6-3). El deixeble de Juan Carlos Ferrero tractarà de traure's l'espineta després de la derrota la setmana passada en la final d'Hamburg. 

El tenista murcià buscarà reeditar el triomf aconseguit l'any passat en aquest mateix torneig, i el cinqué títol de la temporada, després dels aconseguits en l'Obert de Madrid, el Godó, l'Obert de Rio de Janeiro i l'Obert de Miami.

També et pot interessar

stats