Roberto Bautista lluitarà per un nou títol a Kitzbühel

El tenista de Benlloc jugarà la final del torneig austríac després de guanyar el català Albert Ramos en les semifinals (3-6 i 6-7)

Bautista celebra el triomf
Bautista celebra el triomf / ATP

Roberto Bautista jugarà a Kitzbühel la tercera final de l'any. El tenista de Benlloc ha superat el català Albert Ramos en dos sets (3-6 i 6-7) en les semifinals del torneig austríac i ara es veurà les cares amb el guanyador del duel entre l'alemany Yannick Hanfmann i el jugador local Filip Misolic.

Bautista n'ha tingut prou amb un break per a endur-se el primer set, i en el segon ha disposat d'un avantatge de 2-5. Però Ramos ha salvat tres pilotes de partit i ha forçat el tie-break. El de Benlloc ja no ha tornat a perdonar i s'ha endut el partit amb un parcial de 7-3.

Bautista intentarà aconseguir el segon títol de l'any, després d'haver guanyat a Doha, i l'onzé de la seua carrera.

Alcaraz, en semifinals d'Umag

El tenista murcià Carlos Alcaraz ja està en les semifinals del torneig d'Umag, a Croàcia, després de guanyar l'argentí Facundo Bagnis per un contundent 6-0 i 6-4 en menys d'una hora i mitja de joc.

El deixeble de Juan Carlos Ferrero tractarà de defensar el títol aconseguit l'any passat a Umag i buscarà el cinqué títol de la temporada i el sisé de la seua carrera. En semifinals l'espera l'italià Giulio Zeppieri.

També et pot interessar

stats