Roberto Bautista: " A Djokovic se li n'ha anat un poc la pinya"

El tenista de Castelló recrimina al serbi que trencara la raqueta. Djokovic tarda 4 hores a derrotar Bautista a Roland Garros

Djokovic rebenta la raqueta contra terra després d'errar un colp de dreta
Djokovic rebenta la raqueta contra terra després d'errar un colp de dreta / SNTV

S'enfrontaven el número 13 i el 22 del rànquing mundial, el castellonenc contra el serbi, guanyador de 4 Grands Slams i exnúmero 1 del món. En joc estava el pas als octaus de final de Rolan Garros, torneig que ja va guanyar Novak l'any 2016.

Durant el partit, el serbi es trobà davant un Roberto Bautista que li plantà cara i li va guanyar el segón set (7-6). Precissament en aquesta mànega, fruit de la tensió, Nole rebentà la raqueta contra terra després d'errar un colp de dreta. Una acció fora de lloc que es va convertir en la imatge del partit. Bautista, en acabar l'enfrontament, va recriminar l'acció de Djokovic: "És una pèrdua de control molt gran", va comentar. A més va afegir que "cap tenista hauria de fer això en la pista encara que de vegades sense voler perds el control. En este cas, a Novak se li n'ha anat la pinya".

Ja el tercer i el quart set el va guanyar el serbi, això sí, doblegà l'espanyol després de 4 hores de partit, el que demostra la batalla que li plantà el de Castelló. Al remat, el resultat va ser de 4-6, 7-6, 6-7 i 2-6.

Bautista va contar que quan finalitzà el partit, Djokovic el va felicitar pel partit i li va donar el condol per la inesperada mort de sa mare fa uns dies. Ara, Novak Djokovic s'enfrontarà al també espanyol Fernando Verdasco en els octaus de final d'esta competició que intentarà guanyar per segona vegada.

Sorribes, endavant

Sí que ha passat a la tanda següent la valenciana Sara Sorribes, amb la seua parella de dobles, la romanesa Sorana Cîrstea, que han guanyat la parella formada per la russa Svetlana Kuznetsova i la txeca Lucie Safarova per dos sets a zero (6-3 i 6 a 2). També en dobles, les valencianes Anabel Medina i Arantxa Parra han caigut contra la taiwanesa Chang i la xinesa Yang (3-6 i 5-7).

També et pot interessar

stats