Ricardo Ten pateix un colp de calor en la contrarellotge

El valencià, que va caure de la bicicleta, competirà de nou en la prova de ciclisme en ruta dijous

Ricardo Ten en la contrarellotge dels Jocs Paralímpics de Tòquio
Ricardo Ten en la contrarellotge dels Jocs Paralímpics de Tòquio / Comité Paralímpic

El ciclista valencià Ricardo Ten ha patit un colp de calor que l'ha fet caure de la bicicleta i renunciar a les seues opcions de medalla durant la contrarellotge, classe C1, disputada en el Circuit Internacional de Fuji, al Japó.

Ten ha caigut quan anava tercer en una prova que ha guanyat el rus Mikhail Astashov amb un temps de 24.53.37, seguit pel nord-americà Aaron Keith (24.55.40), i l'alemany Michael Teuber (24.58.67).

No cal preocupar-se. Ara mateix em trobe bé

"He patit un colp de calor que m'ha impedit completar la prova, però cal preocupar-se. Ara mateix em trobe bé. Moltes gràcies a tots pels ànims", ha manifestat Ten, en reposar-se del contratemps.

Ricardo Ten, guanyador en aquests Jocs de Tòquio d'un bronze en la prova de velocitat per equips en pista, competirà de nou en la prova de ciclisme en ruta el dijous 2 de setembre.

L'esportista valencià, que als huit anys va patir un accident elèctric que li va produir la pèrdua dels dos braços i una cama, disputa els seus primers Jocs Paralímpics com a ciclista. Abans participà com a nadador en cinc Jocs, en els quals va guanyar sis medalles, tres d'or.

També et pot interessar

stats