El repte solidari contra el càncer celebra la novena edició

52 persones han recorregut entre els dies 29 i 30 de març 121 quilòmetres per la província de València durant 24 hores

El trajecte ha transcorregut entre Venta del Moro i Almussafes
El trajecte ha transcorregut entre Venta del Moro i Almussafes

En la novena edició del repte solidari contra el càncer, 52 persones han recorregut 121 quilòmetres en 24 hores. La majoria, dones, que d’una o una altra manera han estat colpejades per la malaltia, han participat en aquesta caravana per donar major visibilitat als que lluiten contra ella i recaptar fons per a la seua investigació.

L'edició d’enguany ha sigut la novena d’aquest esdeveniment esportiu i solidari contra el càncer. Divendres, 29 de març, a les 18:00 hores eixien des de Venta del Moro, per arribar aquest dissabte, a les 18:00, a Almussafes, on estava instal·lada la meta simbòlica. Han sigut 24 hores de marxa ininterrompuda, sense dormir, menjant el just, i amb el suport en tot moment de la caravana solidària. Alguns participants han abandonat la carrera per problemas físics.

121 quilòmetres d’emocions

Han travessat La Portera (Requena), Alboraig, Iàtova, Torís, Albal, Beniparrell, Silla i Almussafes portant amb ells la torxa solidària, la flama de l’esperança, que exemplifica la lluita i la solidaritat del repte. Molta gent de les localitats que han passat ha eixit a animar les corredores i els corredors que han pres part en la llarga i exigent caminada. La majoria ho fan impulsats per donar donar suport o en memòria d´un algun amic o familiar.

El gerent adjunt de l’AECC de València, Javier Llombart, ha remarcat la importància d’incorporar l’exercici físic a la nostra vida. “Hi ha estudis que demostren que el 50% dels càncers es podrien previndre en cas que férem esport”.

També et pot interessar

stats