Remuntada èpica de Sorribes en el debut del Masters 1000 de Roma

La tenista de la Vall d'Uixó venç la italiana Camila Giorgi després de quatre hores de partit i una remuntada espectacular en el tercer set.

Remuntada èpica de Sara Sorribes al Masters 1000 de Roma
Remuntada èpica de Sara Sorribes en el Masters 1000 de Roma
Isabel Adam
10 de maig 2021 - 22:54

La tenista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes s'ha classificat per a la segona ronda del Masters 1000 de Roma, després de protagonitzar una remuntada espectacular contra la italiana Camila Giorgi, en un duel que ha durat vora quatre hores.

En un partit ple d'alternatives, Sorribes s'havia adjudicat el primer set per 7-6 i el segon havía sigut per a Giorgi per 6-7. En el tercer, la italiana s'ha posat per davant en el marcador per a signar un 0-4 en contra de la castellonenca, que semblava que l'anava a deixar sense opcions. Ara bé, Sorribes no s'ha rendit i la remuntada li ha fet guanyar el tercer parcial per 7-5. Ara s'enfrontarà en segona ronda a la bielorussa Arina Sabalenka, setena cap de sèrie i que ve de proclamar-se campiona del Mutua Madrid Open.

Demà debuta en el torneig de terra batuda el tenista de Benlloc Roberto Bautista, que s'enfronta al nord-americà Paul. Dimecres, debutarà Rafa Nadal contra el jove Jannik Sinner. Això, després que l'italià, de 19 anys i una de les promeses del tenis mundial, haja guanyat el francés Humbert, per 6-2 i 6-4. Serà la segona vegada que s'enfronten Sinner i Nadal, que busca guanyar per desena vegada el Grand Slam de la capital italiana.  

També et pot interessar

stats