Rafa Nadal no jugarà l'Obert d'Austràlia

El tenista manacorí serà baixa en el primer Grand Slam de la temporada després de la lesió que va patir en el torneig de Brisbane

Rafa Nadal, a Brisbane
Rafa Nadal, a Brisbane / Jono Searle (Efe)

L'any 2024 no ha començat bé per a Rafa Nadal. El tenista de Manacor no podrà jugar l'Obert d'Austràlia, el primer Grand Slam de la temproada, després de lesionar-se en el torneig de Brisbane, en el partit de quarts de final contra Jordan Thompson.

Nadal, que va reaparéixer fa una setmana després de quasi un any apartat de les pistes per una lesió al psoes ilíac de la cama esquerra, va sentir molèsties en la zona afectada després de la derrota contra Thompson.

El tenista balear ha explicat que la lesió no és una recaiguda, sinó un xicotet esquinçament en un múscul, per la qual cosa es mostra optimista quant a la recuperació, a pesar que li impedirà disputar l'Obert d'Austràlia.

"Ara mateix, no estic preparat per a competir al màxim nivell d'exigència en partits de cinc sets. Torne a Espanya per a visitar el meu metge, rebre tractament i descansar. He treballat molt durant l'any per a aquest retorn i, com sempre vaig dir, el meu objectiu és estar en el meu millor nivell en tres mesos", ha escrit Nadal en les seues xarxes socials.

Nadal va tornar a jugar un partit el dimarts passat després de 349 dies fora de les pistes. Ara, el tenista balear afronta un nou plantejament per a la temporada, amb el Roland Garros i els Jocs Olímpics de París com a grans objectius.

També et pot interessar

stats